Våra Tjänster För ett enklare Båtliv

Sommar PÅ Marinan

Vi har några platser vid Marinan som vi hyr ut. Köper du en båt hos oss så finns det alltid en plats vid bryggan första året.
Under sommaren finns vi här om något händer. Vi samarbetar med försäkringsbolagen och hjälper dig så fort vi kan så att du kan fortsätta med din semester.

Genom vår servicebuss tar vi oss till dig med både drev, propellrar och nya motorer om din båt är längre bort. En kund fick drevhaveri ute i skärgården, på mindre än 3 timmar var drevet utbytt och kunden kunde fortsätta sin semester.

Vi arbetar efter ledorden kunskap, service och trygghet.

Vinterförvaring

Vi erbjuder ett helhetskoncept inför vinterförvaringen. Du lämnar båten vid vår kaj så tar vi hand om resten fram till sjösättningen. Vi lyfter båten, genomför vinterservice och konserverar alla system inför vintervilan. Vi förvarar båten i ställage utanför eller på marken inne på vår låsta gård. I vinterförvaringen ingår förutom service, förvaring av motorer, drev och propellrar.

Vintern är också en bra tid att genomföra förändringar som uppgradering av system eller ombyggnation. Vi kan hjälpa dig med dynor och mattor samt all teknik och el. Vi utför också rekonditionering både utvändigt och invändigt samt förbereder båtar inför försäljning.

Är du intresserad av vinterförvaring, kontakta oss.

Service

På Nobless är vi auktoriserade för Mercury, Mercruiser, Yanmar och Evinrude. Vi servar också SeaRay som märke och alla installationer som finns i båtarna. Förutom motorer, vattensystem och wc så är de större modellerna ofta utrustade med ac vilken också behöver servas och ses över. Mercury arbetar aktivt med att ta fram fasta servicepaket, så att det blir enklare för dig att veta vad som ska ingå och till vilken kostnad. Du kommer hitta färdiga servicepaket i vår webbshop inom kort.
Vill du boka service så kontakta oss.

Reparationer och tillbehör

Vi återöppnar nu vår butik på Sundstabacken 2 men du kan alltid handla reservdelar genom att skicka ett mejl till info@searay.se.
Vi kommer också att bygga upp en helt ny webbshop med tillbehör och servicepaket. Fram tills att den är klar är det kontakt via mejl eller telefon som fungerar bäst. Vi finns också på plats på marinan varje dag. Vi har öppet för besök vardagar mellan 09:00-16:00 utom fredag då vi stänger 15:00. Vill du komma en annan tid så är du välkommen att boka.
Under vissa tider på vår och höst kan det vara svårt att nå oss på telefon. Då rekommenderar vi mejlen.

Rulla till toppen