Båtar från Sea Ray och Northstar


Båtar redo för nya äventyr

Sea Ray för omgående leverans

Båtar från SeaRay passar alla men framförallt dig som vill njuta av långa, lyxiga, lata och lekfulla dagar på sjön.


snabb båt med utombordsmotor, 300 hästar verado

Sea Ray SDX 250 Outbord

Här hittar du en stor daycrusier med gott om yta för sociala aktiviteter. Den flyttbara aktersoffan gör badbryggan stor trots utombordsmotor. Båten har vitt skrov, inredning i färgen dune och seadeck i cockpit. En riktigt läcker båt för hela familjen. Perfekt för sol och bad.

Sea Ray Sundancer 320

Fabriksny Sea Ray Sundancer 320 med leverans i juli! Otroligt fin, välbyggd och exklusiv båt för övernattning och härliga dagar på sjön. Stor solbädd i fören och rymliga utrymmen i akter, med plats för många. Båten är utrustad med två dieselmotorer från Mercury.

Snabb båt med stor solsäng

Sea Ray Sun Sport 230

En fantastik båt för den som letar efter en daycruiser med toalett och stora solytor. Dessutom har båten en liten ruff som går att övernatta i. Den här båten har vitt skrov, inredning i dune och seadeck i sittbrun och på badbryggan. En fantastisk båt för långa dagsturer med möjlighet till övernattning.

Sea Ray SPX 210

Snygg, social och välbyggd DC/Bowrider med allt som behövs för härliga dagar på sjön! Det större motoralternativet med 4,5 MPI -250 hk gör båten perfekt för vattensport och snabba dagsturer. Det välformade V-skrovet tar vågorna som en dröm. den här båten måste provköras.

Sea Ray SDX 270

Får vi presentera en lyxig bowrider som har det mesta. En riktigt rolig båt med massa finesser och extra utrustning. Här finns både dusch, toalett, liten bar med varmt och kallt vatten samt en nedsänkbar badplattform på badbryggan. En fantastisk båt för lata dagar på sjön. Unik i sin storlek och prestanda.Välbyggd, enkel och rolig

Northstar – Ribbåtar för kräsna

Våra båtar från Northstar är tillverkade av hypalon med välgjorda, tvåstegs skrov och ombonad inredning. Riktigt fina båtar, väl anpassade för både sjö och hav. Ribbåten tar dig dit du vill snabbt och effektivt, de är enkla att hantera och fungerar både som båt och som jolle till större båtar. Kontakta oss om du vill provköra. Det finns flera olika modeller i lager för omgående leverans.För dig som vill vänta på den rätta.

Beställ din Sea Ray idag!

För dig som vill bestämma exakt hur din båt ska se ut, upplevas och kännas. Du kan välja modell, färg, klädsel, motor, stereo och bågar efter önskemål. Resultatet blir en helt unik båt. Nästan alla modeller finns med utombordare eller inombordare som tillval och du kan välja mellan olika motoralternativ beroende på vad du ska använda båten till. För exakta priser på den båt du vill beställa så är du välkommen att kontakta oss på Nobless Marin. Nedan visar vi ett urval av de modeller som är tillgängliga i Europa och vill du veta mer om varje båt så kan du klicka på länken och läsa mer på Sea Rays hemsida.

SPX 190

Sea Rays minsta och kaxigaste bowrider. Sportmodellen kompromissar inte med ytorna eller farten. Här går det snabbt. Både inombordaren och utombordaren är utmärkta båtar för vattensport.

SPX 210

Det här är en riktigt härlig båt om du vill ha en lite större modell än SPX 190. Det är en smidig pärla som lätt går in i trånga gästhamnar och fungerar bra i mindre sjöar utan att kännas för stor.

SPX 230

En trevlig båt för set stora sällskapet. Här får du in både kompisar och familj för en härlig dag på vattnet. Kombinera med ett vattenskidstorn eller en undervattens plattform så har du en riktigt trevlig båt.

Sea Ray sun sport 230

SunSport 230

Den minsta cruisern i SeaRays sortiment. Fantastisk kvalitet och härliga ytor. Fungerar både för enkel övernattning och lata dagar i solen. Ruffen är också bra för att stoppa undan småbarn och hundar när det blir varmt och soligt.

SunSport 250

En riktigt trevlig båt med övernattningsmöjligheter. Med den här båten har du både bowriderns öppna ytor och skrovet hos en racerbåt samtidigt som du enkelt övernattar i den rymliga dubbelsängen fram.

SLX 250

SLX är Sea Rays lxigaste och mest påkostade bowridermodell. Här hittar du en ombonad båt med dynor i fiskbensmönster och läckra linjer. Belysningspaketet ger en ombonad och lyxig inramning. den här båten sparar
det inte på design eller hantverk.

SDX 250

En perfekt kombination av sol- och badbåt med rymliga ytor. Här får du plats med både vänner och familj utan att det blir trångt.
En flytande badplattform med känsla för fest och fart. Skapad för härliga sommardagar och varma, sena kvällar. Den här båten passar både för sjö och hav.

SDX 270

En riktigt lyxig bowrider för dig som vill vara många. Den här båten finns med både inombords- och utombordsmotorer. Du kommer synas oavsett om du ligger på svajj eller glider in i en hamn. Modellen finns inte med utombordare. Vill man ha en utombordare är det SDX 290 som gäller.

SLX 260 SURF

SLX 260 Surf

Den nyaste av nya. Här är en lyxig båt med egenskaper framtagna för att ge den ultimata surf upplevelsen. Här ger kombinationen av motor, drev och digitala instrument total kontroll på vågens höjd och de toppar och dalar som krävs för carving och andra trick. Det här är Sea Rays mest prisbelönta båt.

Sea Ray DA 265

Sundancer 265

En ikon med uppdaterade features och Searays unika finish i detaljer och hantverk. Här har du en ombonad båt för semester eller härliga weekends på sjön. Självklart har båten sociala ytor med generösa solsängar och alltid närhet till vatten. Fantastiska sjöegenskaper är en självklarhet för Sea Ray.

Sundancer 320

Den största modellen som tillverkas i Europa. Den har allt en cruiser behöver inklusive generösa ytor utomhus för sol och bad. Med den här båten vill du aldrig åka hem. Men skulle du angöra så finns det en massa härliga finesser som hjälper dig, allt ifrån bogpropeller till bra docking lights.


Rulla till toppen