Gummibåtar från Quicksilver

Ska du välja gummibåt? Välj en som håller. Gummibåtar från Quicksilver har tjock pvc med ett minimum av 0,7 mm och de största modellerna tillverkas av hypalon.

Kids having a good time on boat during summer vacation.

Vilken båt ska jag ha?

När du köper en gummibåt/jolle ska den vara enkel, stabil och hållbar. Välj en kvalitet som tål att användas så som du har tänkt.

Vilka tillval finns?

Det finns olika tillbehör att beställa till din Quicksilver. De större modellerna går att utrusta med konsol både i jockeysäte eller traditionell soffa. Alla modeller levereras med åror i aluminium, väska för förvaring och pump. De har säkerhetsventiler, självläns och toft.

Motor eller inte?

Även de minsta båtarna från Quicksilver kan utrustas med motor. Varför inte välja en elektrisk Avator med 2 h räckvidd.

Tendy 200

En perfekt jolle för alla typer av båtar, den mest praktiska för att köra upp på stränder. Den finns i två storlekar och med både lattor och uppblåsbart skrov. Det här är en bra båt för korta resor mellan båt och land. Den är också en bra första båt då den är enkel att ro. Båten är byggd av 0,7 mm PVC och har breda, svarta avbärarlister.


240 Tendy

En något större båt, 2,40 m lång och 1,32 m bred. Finns som både som slatted (durk med lattor) och med airfloor (upplåsbar durk). 24 kg väger den med lattor jämfört med 19 kg för airfloor. Airfloor bär också mer, 390 kg jämfört med 360 kg för slatted. Båda varianterna rymmer 3 personer. Båten är gjord i 0,7 mm PVC och kan bära en motor på 4 hk, med en max vikt på 25 kg.

Alla modeller kommer med åror i aluminium, pump och väska.


Airdeck 250/300/320

En rymlig och lyxig jolle till din båt i 0,9 mm PVC med blå och vit avbärarlist. Modellen har upplåsbar durk och köl med kölskydd samt nylonrem för säkring av bränsletank. Med flera bärhandtag blir det enkelt att bära. Båten är 1,52 m bred och finns i tre olika längder. Modellerna har en max effekt på motorn med 5/15/20 hk samt viktbegränsningar på motorn om 35/50/60 kg.

Alla modeller kommer med åror i aluminium, pump och väska.


Alu-ribb 270/290

Lyxig och rymlig jolle. Finns som vit och mörkgrå med 0,9 mm PVC och 2,5 mm i skrov. Bred svart eller mörkblå relingslist och upplåsbar köl. Skrovet är v-format för bättre sjöegenskaper och durken har halkskydd.

Alla modeller levereras med åror i aluminium, pump och väska.


Sport 250/300/320

En kraftfull och kompakt båt som tar dig med på äventyr i tre längder. Med durk i aluminium och upplåsbar köl får du bra sjöegenskaper. Sportmodellerna har 0,9 mm mellangrå PVC med svart och vit avbärarlist och svarta detaljer. Den är 1,52 m bred och väger 35/49/54 kg. De olika modellerna lastar 3/4/5 personer och bär totalt 400/425/475 kg max motorkapacitet är 8/15/20 hk och motorn får max väga 40/50/60 kg.

Alla modeller levereras med åror i aluminium, pump och väska.

Rulla till toppen