Dags för båtsemester!


Social och öppen båt med övernattning

Här är Sea Rays minsta cruiser med väl utnyttjade ytor för härlig samvaro med familj och vänner på vattnet. En klassisk semesterbåt för hela familjen med en social cockpitt, registrerad för 8 personer. Under däck hittar du kabinen med en dubbelsäng, bäddbar dinett, kök med kylskåp, kokplatta och vask samt toalett med dusch. Allt optimalt planerat utan att kännas trångt.

Uppe i cockpitt har du en förarplats med bra överblick över båten och den senaste tekniken. båten är utrustad med bogpropeller. Akterut hittar du en rymlig soffa som kan göras om till hel solbädd mot badbryggan för de där långa lata dagarna på sjön. Här hittar du också en däcksdusch med varmt och kallt vatten. I cockpitt har du ett vackert teakbord som rymmer både drinkar och måltider. Luckan mot ruffen har integrerade trappsteg för att ta sig föröver och upp på fördäck, så inga lösa stegar som ska stuvas undan behövs. På fördäck hittar du en solbädd med dyna när du vill vara för dig själv en stund.

Den här båten har det mesta på sina 8 m inklusive en manuell badplattform som kan sänkas ned i vattnet för mysigt häng.  Med det större motoralternativet på 300 hk är det en perfekt båt för hela familjen oavsett vad du vill göra. Båten kommer i maj och levereras färdig. Sea Rays båtar byggs med kvalitet och känsla för detaljerna. Du får en välbyggd båt som håller år efter år.

`Gillar du båtmodellen men vill ha andra detaljer finns modellen att beställa. Vi samarbetar med Swedbank för trygg finansiering i 15 år.
Specifikationer


Pris: 2 195 000 kr

Bilder

Rulla till toppen