Northstar boats – Ribbåtar med kavlitet

Northstar tillverkar ribbåtar för svenska vatten med tvåstegsskrov designade av den legendariska Adam Younger, racerförare och båtdesigner. Köper du Northstar av oss på Nobless Marin så riggas dom med motorer från Mercury. Utöver bra sjöegenskaper är de ombonade med dynor, mjukt och mysigt teakliknande golv samt skrov i mjukt grå nyans. Här har du en lyxig båt under många år oavsett om du vill ha en fristående båt eller en större jolle.

För den som vill välja och designa sin unika båt finns flera varianter av färgkombination som vitt, grått eller svart skrov med svarta, grå eller vita tuber. Även dynorna kan färgsättas. Northstar finns i fyra modeller Axis, Orion och ION. Alla båtar tillverkas av robust hypalon med svetsade fogar och skroven är anpassade för att köras i både hav och sjö. Alla modeller har inbyggda tankar, pop-up pollare och ett elektriska system med navigationsbelysning, länspump och USB-uttag.

Axis – välutrustad och användbar Modell

De mindre modellerna i Axis serien fungerar bra som extra jolle och de större även som fristående båt. I modellprogrammet finns båtar från 3.1 m till 5.3. m.

Alla Axis modeller kommer med konsol, hydraulisk styrning, inbyggd tank. De är alla ombonade med en exklusiv design.


Orion – Ribbar för ett bekvämt båtliv

Northstars modell Orion finns i tre modeller 6, 7 och 8. Alla tre har fina sjöegenskaper och ett skrov skapat för större motorer och högre fart.

Rymlig båt med mycket stuvutrymmen och ensam i klassen om att kunna rymma en toalett i styrkonsolen samt erbjuda bord och plats för kylbox.

Med Orion modellerna får du en mångsidig och rolig båt för både transport, lek och bad. Men en Orion vid bryggan har du ett aktivt båtliv långt in på hösten.


IOn – modeller från 10 m

ION High-Performance RIBs är designad för högre hastighet utan att tappa de fantastiska sjöegenskaperna. Skrovet är designat av Adam Younger, ION tvåstegsskrov erbjuder det senaste inom geometrisk beräkningar. ION finns i två modeller 10.3 och 12. Den största modellen kan fås i tre olika utföranden och med olika motoraltrnativ.

Letar du efter en riktigt bra ribb är Northstar väl värda att titta närmare på. Med klassiska linjer och ett fantastiskt skrov har du en spjutspets som överträffar dina förväntningar.

Northstar tillverkar ribbar för kommersiellt bruk utöver fritidsbåtsegmentet
Rulla till toppen