sea Ray Sdx 270 en fantastisk båt för hela familjen

En fantastisk båt för dagsutflykter och långa, lata dagar på sjön. Båten är registrerad för 12 personer och alla får ledigt plats i sofforna i sittbrunn. Generösa ytor med solsäng både fram och i akter. Det nedsänkbara badsteget skapar möjlighet till häng i vattnet även när du svajjar i din favoritvik. Med Bimini-toppen får du alltid svalka under dom heta dagarna. Med LED ljus i sittbrunnen kan du enkelt ligga ute när mörkret faller och med docking lights går det enkelt att hitta rätt plats när du kommer tillbaka till bryggan.

Med sina 8 meter går den här båten fantastiskt i vattnet och klyver alla vågor. med det större motoralternativet kommer du enkelt upp i plan när du drar kompisarna på skidor eller stoppar in hela familjen för en dag på sjön.

SDX 270 har alla bekvämligheter som du behöver för en dag på sjön inklusive toalett med septiktank och två duschar. Du har en wetbar med varmt och kallt vatten och kylskåp i soffan. Gott om förvaring i golvet och en vattenskidkrok i aktern. Den här båten har hamnkapell och Biminitopp men inget gångkapell. Vackra bord i teak är standard och Sea Rays känsla för kvalitet är närvarande i alla detaljer.

Vi samarbetar med Swedbank och erbjuder finansiering i upp till 15 år.

Pris 1 700 000 kr


Längd: 8,30 m
Bredd: 2,55 m
Vikt: 2700 kg
Djup med drev uppe: 0,53 m
Djup med drev nere: 0,86
Bränsletank: 246 l
Pris: 1 700 000 kr
Sea Ray skrovfärger
Båten har stripe steel grey mot vit botten.
Rulla till toppen