Sea ray sdx 270

sea Ray Sdx 270 en fantastisk båt för hela familjen

En fantastisk båt för dagsutflykter och långa, lata dagar på sjön. Båten är registrerad för 12 personer och alla får ledigt plats i sofforna i sittbrunn. Generösa ytor med solsäng både fram och i akter. Det nedsänkbara badsteget skapar möjlighet till häng i vattnet även när du svajjar i din favoritvik. Med Bimini-toppen får du alltid svalka under dom heta dagarna. Med LED ljus i sittbrunnen kan du enkelt ligga ute när mörkret faller och med docking lights går det enkelt att hitta rätt plats när du kommer tillbaka till bryggan.

Med sina 8 meter går den här båten fantastiskt i vattnet och klyver alla vågor och med det större motoralternativet kommer du enkelt upp i plan när du drar kompisarna på skidor eller stoppar in hela familjen för en dag på sjön.

SDX 270 har alla bekvämligheter som du behöver inklusive toalett med septiktank och två duschar. Du har en wetbar med varmt och kallt vatten och kylskåp i soffan. Gott om förvaring i golvet och en vattenskidkrok i aktern. Den här båten har hamnkapell och Biminitopp men inget gångkapell vilket kan beställas till för längre användning. Vackra bord i teak är standard och Sea Rays känsla för kvalitet är närvarande i alla detaljer.

Vi samarbetar med Swedbank och erbjuder finansiering i upp till 15 år.

Just nu bjuder vi sommarplats under resterande av 2023 vid köp av den här båten.

Pris 1 600 000 kr

Längd: 8,30 m
Bredd: 2,55 m
Vikt: 2700 kg
Djup med drev nere: 0,86
Bränsletank: 246 l
Bensin Mercruiser 6.2 L MPI (350 hk) Bravo 3
Rulla till toppen